Përqendrimi i Fireplace Artit në Etanolin Inteligjent Elektronik dhe Zjarret e Avullit.

Rreth nesh

Zjarret inteligjente të bioetanolit dhe vetëm zjarret 3D me avujt e ujit.
Ne përqëndrohemi në alkoolin me telekomandë, vatrat e ndenjura të zjarrit bio-etanol dhe vatrat 3D të avullit të ujit me dizajne dhe vepra artizanale super moderne. Të gjitha produktet tona kanë kaluar certifikata CE / FCC / IC të aprovuara dhe shitje direkt 100% eksport nga Kina .

Rasti ynë

Ne mund të projektojmë lirshëm dhe instalohet lehtësisht për pronarët e shtëpive, designers, architectors.
 • 12.02, 2020

  Zjarri inteligjent i avullit të ujit

  Me flakët e Zjarrit të Avullit të Ujit të Artit, Ulur së bashku, Ndarja e lumturisë dhe suksesit me familjen dhe partnerët tuaj ndërsa pini verëra të kuqe, Duke folur, Duke luajtur, Duke qeshur… Kjo duhet të jetë e Madhe!!! Art 3D modele zjarri për mjegullën e ujit të dizajnuara në dizajne moderne fleksibël të brendshme. Me një kontrollues të largët ose një aplikacion celular,Lehtë për tu instaluar dhe operuar. Asnjë erë,Asnjë zhurmë,Pa nxehtësi,Vetëm për Dekorime të Brendshme.

 • 12.02, 2020

  Dizajnimi i ndezur Bio Etanol Burner

  Sillni atmosferën intime të këtij fireplace të bukur në shtëpinë tuaj dhe shijoni qetësinë e pastër. Me flakët e Zjarrit të etanolit Art, Ulur së bashku, Ndarja e lumturisë dhe suksesit me familjen dhe partnerët tuaj ndërsa pini verëra të kuqe, Duke folur, Duke luajtur, Duke qeshur… Kjo duhet të jetë e Madhe!!! Kontroll i rreptë i cilësisë: Mbi të gjitha,Survryors Quality janë konsulenti i fundit i industrisë së ndërtimit. Ata duhet të jenë përgjegjës për të gjithë procesin nga blerja,prodhimi dhe paketimi. Të gjitha vatrat e artit bio etanol testohen dhe paketohen nën kontroll të rreptë të cilësisë për t'u siguruar që funksionojnë si duhet dhe në mënyrë perfekte! Shërbimi më i mirë pas shitjes: Me më shumë se 8 përvojat e viteve në furnizimin me sistemin automatik të fireplace,Mund të themi se kemi inxhinierë autorizues në zgjidhjen e problemeve tuaja. Ne sigurojmë 3 garanci viti kohë e gjatë. Një herë

 • 12.02, 2020

  Vendosni Burner Etanol të Ventent

  Me flakët e djegies së etanolit Art, Ulur së bashku, Ndarja e lumturisë dhe suksesit me familjen dhe partnerët tuaj ndërsa pini verëra të kuqe, Duke folur, Duke luajtur, Duke qeshur… Kjo duhet të jetë e Madhe!!! Si udhëheqës inteligjent i sistemit të zjarrit në Kinë,Skuadra e Fireplace e Artit Përqendrohuni në zjarret inteligjente të etanolit për më shumë se 10 vjet. Të gjitha pajisjet janë bërë me cilësi dhe teknologji më të lartë.

Zjarret e etanolit

Një telekomandë me një buton ose përmes telefonit tuaj inteligjent duke u integruar në sistemin tuaj shtëpiak inteligjent.

Zjarret me etanol të rregullimit të flakës

Eksploroni mundësitë e vatrave të reja elektrike me etanol me funksione dhe dizajne të avancuara

Zjarret e avullit të ujit

Një telekomandë me një buton ose përmes telefonit tuaj inteligjent duke u integruar në sistemin tuaj shtëpiak inteligjent.

Lajmet tona

Sillni atmosferën intime të këtij fireplace të bukur në shtëpinë tuaj dhe shijoni qetësinë e pastër.

KËRKONI NJË TELETËN NGA NJË SPECIALIST

thjesht lini emailin tuaj ose numrin e telefonit në formularin e kontaktit, në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një fletore falas për gamën tonë të gjerë të dizajneve!

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
sc
Enquiry TANI