LAJME

 • Cilat janë avantazhet e përdorimit të një fireplace elektronike

  Nowadays, single-family single-family buildings are very common, and this kind of home is generally very large, so our ordinary heating method is difficult to cover the entire area. So, what do they generally use for heating? I don’t know if you have ever heard of something called an electronic fireplace. I believe that many people don’t understand or know the benefits of an electronic fireplace. Next, I will tell you what an electronic fireplace is? What are the benefits of using an electric fireplace? Hope it helps everyone. What is an electric fireplace? The origin of the fireplace can be traced back to the time when humans first moved into the cave and used the "fire pond" for lighting, heating,
  Read more
 • Një përmbledhje e njohurive themelore të fireplace

  Basic knowledge of fireplaces: Fireplaces can be divided into wood-burning, gas-fired, coal-fired and electric fireplaces according to the heat source; they are divided into embedded and independent according to the structure. Except for electric fireplaces, they are called real fire fireplaces. Wood-burning fireplaces need to install a flue on the roof, while gas fireplaces do not require an additional chimney, only a  20 cm hole in the side wall, both before and after the house decoration. High-rise buildings and villas can be constructed. The gas fireplace is a balanced exhaust. 100%  of the combustion air is sucked from outside through the coaxial duct. Small pipes are embedded in large pipes to ensure complete isolation of combustible gas, thereby ensuring the quality…
  Read more
 • Cilat janë karakteristikat e zjarrit elektronike

  Me përmirësimin e standardeve të jetesës, qofshin vila, apartamente, hotele, dhoma modeli, KTV, salla ekspozitash, salla të jetesës, kinematë, dhomat e ndenjes, dhoma gjumi, dhoma studimi, aeroportet, kafene, shtëpi çaji, bare, vendet e ngrënies dhe vendet e argëtimit, etj. Cilat janë karakteristikat e fireplace elektrike? 1. Si një lloj i ri i pajisjes elektrike për ngrohje që integron parimet moderne optike, ka funksione të shkëlqyera për kursimin e burimeve natyrore dhe mbrojtjen e mjedisit, dhe siguron një performancë më të përshtatshme të ngrohjes nën premisën e ruajtjes së stilit origjinal klasik. 2. Produktet e serive të zjarrit elektrik bazohen në teknologjinë klasike evropiane të prodhimit të zjarrit dhe parimet moderne akustike dhe optike, gjë që përmirëson shumë projektin e zjarrit tradicional, and creates green environmental protection and more fierce…
  Read more
 • A mund të instalohet TV mbi fireplace?

  Putting the TV above the fireplace is a more classic and conventional method, but what issues should be paid attention to in the design and construction process? From a security perspective, two aspects need to be paid attention to: Prevent the TV from overheating and malfunctioning TVs are electronic products with a large number of temperature-sensitive semiconductor components inside. Once the TV overheats, these components may malfunction. The fireplace generates a lot of heat when it is in operation. Although most of the heat is radiated into the room through the door glass, some of the heat is released by conduction through the wall. We call this part of the wall where the surface temperature is higher than room temperature…
  Read more
 • Cili efekt ngrohje është më i mirë, fireplace elektrike ose kondicioner?

  Si pajisje elektrike për ngrohje shtëpiake, electric fireplace has the characteristics of cleanliness, safety and reliability, convenient loading and unloading, and high combustion utilization rate. Krahasuar me zjarrit me dru dhe gaz, electric fireplaces will not have unpredictable soot, strange smells and noises generated when the flame is burning; zjarrit elektrike jo vetëm që mund të kursejnë kostot e ngrohjes, por gjithashtu sjellin efekte elegante të shikimit. Conveniently enjoy the warmth and comfort brought by the electric fireplace. Prekni çelësin, the magical flame effect will be displayed instantly. Convenient installation, the gorgeous flame will bring a beautiful mood to your home decoration. The use and installation of the electric fireplace is also very simple, without complicated preparation work, as long as the fireplace is…
  Read more
 • Parimi i punës së fireplace elektrike

  The heat transfer of the fireplace is like the sun, kryesisht rrezatimi i nxehtësisë dhe konvekcioni natyror. Qendra e fireplace mund të arrijë disa qindra gradë, dhe temperatura gradualisht zvogëlohet në një formë tifozi. Temperatura e pabarabartë formon konvekcionin e ajrit, rregullon lagështinë e thatë të brendshme, dhe sjell ekuilibër në vendosjen njerëzore. Nxehtësia rrezatuese që përmban rrezet infra të kuqe si rrezet e diellit mund të sterilizojë dhe nxisë lagështirën, duke i bërë njerëzit të ndihen shumë të ngrohtë dhe rehat.
  Read more
 • Dallimi midis fireplace elektronike dhe fireplace vërtetë

  Me përmirësimin e standardeve të jetesës, many people now choose to install a fireplace when decorating a new house, especially in colder areas, which are more popular, but many people hesitate between electronic fireplaces and real fire fireplaces , So what are the differences between them, let’s take a look 1. Installation: Real fire fireplace: The chimney with flue is more troublesome to install, and the construction team is more professional, suitable for the installation of single-family villas or self-built houses. Electric fireplace: There is no need to set up a flue chimney, the installation is more simple and convenient, and it can also be installed in ordinary communities. 2. Cost: Real fireplace: installation is troublesome, difficult and expensive; most…
  Read more
 • Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini një fireplace elektronike

  Electric fireplace is the product of times development, its practical and energy-saving sex let it quickly enter the vision of the masses, as the improvement of living standard and the pursuit of individual to savour, a lot of people can consider to install electric fireplace after new house is decorated, so what problem need to notice more when considering electric fireplace how to choose? 1. Choose the most professional fireplace company first.Set fireplace sales, installation, maintenance and design as one of the professional companies.Good service of electric fireplace businesses are generally very confident of their products, such businesses have excellent technology, electric fireplace after-sales guarantee, will continue to focus on improving the user experience 2. security: the security of the…
  Read more
 • Trendi i zhvillimit të fireplace elektrike

  Ngrohja e modës së vjetër gjithmonë duket e pavend në stilin modern të dekorimit, ekonomike dhe praktike nuk është më një konsideratë e vetme për njerëzit. Shfaqja e zjarrit elektrike plotëson mangësitë e pajisjeve të vjetra të ngrohjes. Ndërsa siguron nevojat themelore të ngrohjes, gjithashtu u ofron dizajnerëve frymëzim të ri. Nga këndvështrimi aktual, trendi i zhvillimit të zjarrit elektrik zakonisht ka tre pikat e mëposhtme. 1. Intelligent operation One aspect of the development trend of modern home furnishing has basically reached a consensus, kjo eshte, operacioni është inteligjent. Kamini elektrik ka shumë sisteme inteligjente të kontrollit të ndërtuara me kohën, siç është rregullimi i temperaturës, vendosja e kohëzgjatjes, parandalimi i rrjedhjeve elektrike, dhe vetë-kontrollimi i gabimit. Operators…
  Read more
 • Farë duhet t'i kushtoni vëmendje kur instaloni fireplace elektronik

  1. The fireplace installed in the room with the most activities can achieve the maximum thermal efficiency. If the indoor floor height is high, use the fan to slowly spread the heat to the activity area. 2. In order to match the fireplace with full-automatic operation, the electric socket and wire connection box shall be installed beside the installation position before the final installation. 3. If it is a duplex house, if the electric fireplace can be placed on the stair turning platform, the heat can be directly transmitted to the upper room or the lower room, so as to achieve the purpose of energy saving. 4. The floor where the fireplace is placed also needs to be insulated. The…
  Read more
Enquiry TANI