Уметничко огниште се фокусира на интелигентни пожари на етанол и пареа.

За нас

Интелигентни пожари со биоетанол и само 3D пожари на водена пареа.
Ние се фокусираме на алкохол од далечински управувач, био-етанол камини без вентилација и 3D камини со водена пареа со супер модерни дизајни и занаети. Сите наши производи имаат положено CE / FCC / IC одобрени сертификати и директно продажба 100% извоз од Кина .

Нашиот случај

Можеме слободно да дизајнираме и лесно инсталираме за сопствениците на домови, дизајнери, архитекти.
 • 12.02, 2020

  Интелигентно огниште на водена пареа

  Со пламен од пожари на уметничка водена пареа, Седејќи заедно, Споделување на среќата и успехот со вашето семејство и партнери додека пиете црвени вина, Разговор, Играње, Смеење ... Тоа мора да биде одлично!!! Уметнички 3Д модели на пожар со вода за магла дизајнирани според модерни внатрешни флексибилни дизајни. Со далечински управувач или мобилна апликација,Лесно се инсталира и управува. Нема мирис,Без шум,Нема топлина,Само за украси за внатрешни работи.

 • 12.02, 2020

  Дизајнирајте го безгорниот био етанол режач

  Донесете ја интимната атмосфера на овој прекрасен камин во вашиот дом и уживајте во чистата атмосфера. Со пламен на камини од уметност етанол, Седејќи заедно, Споделување на среќата и успехот со вашето семејство и партнери додека пиете црвени вина, Разговор, Играње, Смеење ... Тоа мора да биде одлично!!! Строга контрола на квалитетот: Над сите,Преживеаните квалитети се последниот консултант на градежната индустрија. Тие мора да бидат одговорни за целиот процес од купувањето,производство и пакување. Сите камини со био-етанол се тестираат и се пакуваат под строга контрола на квалитетот за да се осигурате дека работи правилно и совршено! Најдобра услуга по продажба: Со повеќе од 8 долгогодишно искуство во снабдување со автоматски систем за камини,Можеме да кажеме дека имаме авторитетни инженери во решавањето на вашите проблеми. Уверуваме 3 долгогодишна гаранција. Еднаш

 • 12.02, 2020

  Вметнете го безгорниот режач за етанол

  Со пламен на режач на етанол Арт, Седејќи заедно, Споделување на среќата и успехот со вашето семејство и партнери додека пиете црвени вина, Разговор, Играње, Смеење ... Тоа мора да биде одлично!!! Како интелигентен водач на противпожарен систем во Кина,Уметнички огниште Тим се фокусира на интелигентни пожари на етанол за повеќе од 10 години. Сите уреди се изработени од највисок квалитет и технологија.

Пожари на етанол

Далечински управувач со едно копче или преку вашиот паметен телефон преку интеграција со вашиот Smart Home систем.

Прилагодување на пламен Етанол пожари

Истражете ги можностите на новите камини со електричен етанол со напредни функции и дизајни

Пожари на водена пареа

Далечински управувач со едно копче или преку вашиот паметен телефон преку интеграција со вашиот Smart Home систем.

Наши новости

Донесете ја интимната атмосфера на овој прекрасен камин во вашиот дом и уживајте во чистата атмосфера.

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА