Burner i vrazhdë i etanolit AF80

The Ventless Model Ethanol Burner AF80 inserts allows the flames to develop freely and in a very natural way. The intermediate solution for a dynamic fire which remains compatible with the medium-sized rooms. It can be easily installed and operated with 95%-97% bio ethanol.

Detaje të produkteve

Shkarkoni si PDF

Etiketat e produkteve

Futja e produktit:

The Ventless Ethanol Burner AF80 inserts allows the flames to develop freely and in a very natural way. The intermediate solution for a dynamic fire which remains compatible with the medium-sized rooms. It can be easily installed and operated with 95%-97% bio ethanol.

detajet e produktit:

markë Artfireplace
model AF80
dimension 820mm / LX240mm / WX215mm / H

32.30inç / LX9.45inch / WX8.46inch

Kontrolli i largët po
përdorim Në dhoma minimale 27 m2
peshë 24.00kg
kapacitet 10.50litër
Karburant Konsumi 0.8Litër / orë
Prodhimi i nxehtësisë 4750vat
Gjatësia e flakës 534mm / 21.02inç
Lartësia e flakës 180mm / 7.08inç
Ventless po
Dimensioni i prerjes 780Gjatësia mm / 30.70inç
Dimensioni i prerjes 220Gjerësia mm / 8.66inç
Dimensioni i prerjes 250mm Thellë / 9.85inç
avantazh Auto-Ignition / bombol gazi, Mbi mbrojtjen e nxehtësisë, Mbrojtje nga shkundja,Sensori C02, Mbrojtje mbi rrjedhën, Child-lock
përdorim dhomë gjumi, apartament , bar, Zyrë…
vërtetim CE / FCC / IC

AF80 Model Featured Functions:

1.Zhdukja inteligjente e ndezjes së etanolit ose ndezja e urdhëruar nga bordi elektrik dhe një Buton ON / OFF dhe kontrollues i largët.
2.Injeksion automatik për mbushje dhe funksionim me injeksion mbushës manual për djegien.
3. Material në inox dhe MDF.
4. Më vete rezervuari bio-etanol dhe vatër që digjet.
5. Co2 Detektor infra të kuqe që ndalon zjarrin në rast të arritjes së niveleve të pa autorizuara.
6.Prisni funksionin nëse djegësi lëvizet nga forca e jashtme.
7. Pompë elektrike automatike për të mbushur kutinë e djegies së djegësit.
8. Me detektorë elektronikë të nxehtësisë, do të zhduket automatikisht kur temperatura të arrijë nivelet e pa autorizuara.
9. Karikues AC ose ngarkues baterie me ngarkues baterie.
10. Me efekt audio.
11. Funksioni i bllokimit të fëmijëve.

Product parameters

Inspirations ecological fire: the mix of the cultures and the atmospheres! This will be a great idea for super interior fire space design!

We can conceive all decorations with these new fire-devices. Really Nice idea to own a modern intelligent bio ethanol fireplace!

Sillni atmosferën intime të këtij fireplace të bukur në shtëpinë tuaj dhe shijoni qetësinë e pastër.

With flames of art ethanol Fireplace, Ulur së bashku, Ndarja e lumturisë dhe suksesit me familjen dhe partnerët tuaj ndërsa pini verëra të kuqe, Duke folur, Duke luajtur, Duke qeshur… Kjo duhet të jetë e Madhe!!!

All prototype products have to go through 4 checks in the whole process:

  1. Raw material inspection
  2. In processing inspection
  3. Final inspection
  4. Outgoing inspection

FAQ:

Q:Sa për urdhrin e mostrës?

A:Ne e pranojmë porosinë e mostrës para prodhimit, është një hap i domosdoshëm para se të kalosh në bashkëpunim të suksesshëm, mos hezitoni të kontaktoni me ne për këtë.

Q:Ku mund ta blej një dhe sa kushton?

A:Art Fireplace shpërndan produktet e saj në më shumë se 100 vendeve dhe shpërndan kudo në botë. Për të zbuluar se ku mund të blini një Fireplace Art ose futur, ju lutemi plotësoni formularin që mund të gjeni në faqen e kontaktit. Një agjent i Fireplace Art do t'ju përgjigjet me email brenda 24 orë së bashku me një katalog dhe çmimet.

Nëse kërkesa juaj është më e saktë dhe përfshin një ose më shumë modele të veçanta, mos hezitoni t'i përmendni ato në formularin e kontaktit. Ne do t'ju dërgojmë përshkrimin specifik teknik të këtij produkti, një diagram instalimi me matjet që duhen respektuar, si dhe një vlerësim përfshirë kostot e dorëzimit.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI