Zjarri pa avull i zjarrit AFW180

Ventless Water Vapor Fire AFW180 With 1810mm long

Detaje të produkteve

Shkarkoni si PDF

Etiketat e produkteve

Ventless Water Vapor Fire AFW180 With 1810mm long

Art 3D Water Vapor Fireplaces Featured Functions:
1Control Kontroll i lehtë: Butoni ON / OFF dhe kontrollues i largët dhe Kontroll Bluetooth(fakultativ)
2Aterial Materiale në inox dhe MDF
3- Lartësia e rregullueshme e flamurit
4Spe Shpejtësia e flakës: i rregullueshëm
5LFlamë Ngjyrat e shumta(fakultativ)
6Light Dritë halopgjen dhe Dritë LED
7FillA mbushni rezervuarin automatik
8System Sistemi automatik i kullimit
9.Konservimi i gjelbër i energjisë
10Function Funksioni i mbrojtjes së rrjedhës
11Functions Funksionet e mbrojtjes së rrjedhjes dhe rrjedhjes së energjisë

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI