Uncategorized

 • What are the types of American fireplaces?

  If the fireplace is not installed properly, the heat dissipation performance will be greatly reduced. If the room area is large, auxiliary equipment can also be used for heat dissipation. Most modern fireplaces use electric energy as the main energy source, so the installation needs to pay attention to the safety of electricity. The fireplace consumes a lot of power,...
  Read more
 • A duhet të mirëmbahet dhe mirëmbahet zjarri brenda shtëpisë nëse nuk përdoret për një kohë të zgjatur

  Does the fireside get to be maintained and maintained within the home if it's not used for an extended time? the solution is yes. particularly in spring and summer, it is a decent season to keep up the fireplace, the editor can tell you ways to maintain and maintain the fireplace in your home. There are 3 varieties of fireplaces:...
  Read more
 • Cilat janë avantazhet e përdorimit të një fireplace elektronike

  Nowadays, single-family single-family buildings are very common, and this kind of home is generally very large, so our ordinary heating method is difficult to cover the entire area. So, what do they generally use for heating? I don’t know if you have ever heard of something called an electronic fireplace. I believe that many people don’t understand or know the…
  Read more
 • Një përmbledhje e njohurive themelore të fireplace

  Basic knowledge of fireplaces: Fireplaces can be divided into wood-burning, gas-fired, coal-fired and electric fireplaces according to the heat source; they are divided into embedded and independent according to the structure. Except for electric fireplaces, they are called real fire fireplaces. Wood-burning fireplaces need to install a flue on the roof, while gas fireplaces do not require an additional chimney,...
  Read more
 • Cilat janë karakteristikat e zjarrit elektronike

  Me përmirësimin e standardeve të jetesës, qofshin vila, apartamente, hotele, dhoma modeli, KTV, salla ekspozitash, salla të jetesës, kinematë, dhomat e ndenjes, dhoma gjumi, dhoma studimi, aeroportet, kafene, shtëpi çaji, bare, vendet e ngrënies dhe vendet e argëtimit, etj. Cilat janë karakteristikat e fireplace elektrike? 1. Si një lloj i ri i pajisjes elektrike për ngrohje që integron parimet moderne optike, it has…
  Read more
 • A mund të instalohet TV mbi fireplace?

  Putting the TV above the fireplace is a more classic and conventional method, but what issues should be paid attention to in the design and construction process? From a security perspective, two aspects need to be paid attention to: Prevent the TV from overheating and malfunctioning TVs are electronic products with a large number of temperature-sensitive semiconductor components inside. Once…
  Read more
 • Cili efekt ngrohje është më i mirë, fireplace elektrike ose kondicioner?

  Si pajisje elektrike për ngrohje shtëpiake, fireplace elektrike ka karakteristikat e pastërtisë, sigurinë dhe besueshmërinë, ngarkim dhe shkarkim i përshtatshëm, dhe shkalla e lartë e shfrytëzimit të djegies. Krahasuar me zjarrit me dru dhe gaz, zjarrit elektrik nuk do të ketë blozë të paparashikueshme, erëra dhe zhurma të çuditshme të krijuara kur flaka po digjet; zjarrit elektrike jo vetëm që mund të kursejnë kostot e ngrohjes, but also bring elegant…
  Read more
 • Parimi i punës së fireplace elektrike

  The heat transfer of the fireplace is like the sun, kryesisht rrezatimi i nxehtësisë dhe konvekcioni natyror. Qendra e fireplace mund të arrijë disa qindra gradë, dhe temperatura gradualisht zvogëlohet në një formë tifozi. Temperatura e pabarabartë formon konvekcionin e ajrit, rregullon lagështinë e thatë të brendshme, dhe sjell ekuilibër në vendosjen njerëzore. The radiant heat containing…
  Read more
 • Dallimi midis fireplace elektronike dhe fireplace vërtetë

  Me përmirësimin e standardeve të jetesës, many people now choose to install a fireplace when decorating a new house, especially in colder areas, which are more popular, but many people hesitate between electronic fireplaces and real fire fireplaces , So what are the differences between them, let’s take a look 1. Installation: Real fire fireplace: The chimney with flue is…
  Read more
 • Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur blini një fireplace elektronike

  Electric fireplace is the product of times development, its practical and energy-saving sex let it quickly enter the vision of the masses, as the improvement of living standard and the pursuit of individual to savour, a lot of people can consider to install electric fireplace after new house is decorated, so what problem need to notice more when considering electric…
  Read more
 • Trendi i zhvillimit të fireplace elektrike

  Ngrohja e modës së vjetër gjithmonë duket e pavend në stilin modern të dekorimit, ekonomike dhe praktike nuk është më një konsideratë e vetme për njerëzit. Shfaqja e zjarrit elektrike plotëson mangësitë e pajisjeve të vjetra të ngrohjes. Ndërsa siguron nevojat themelore të ngrohjes, gjithashtu u ofron dizajnerëve frymëzim të ri. Nga këndvështrimi aktual, the development trend…
  Read more
 • Farë duhet t'i kushtoni vëmendje kur instaloni fireplace elektronik

  1. The fireplace installed in the room with the most activities can achieve the maximum thermal efficiency. If the indoor floor height is high, use the fan to slowly spread the heat to the activity area. 2. In order to match the fireplace with full-automatic operation, the electric socket and wire connection box shall be installed beside the installation position…
  Read more
 • Në lidhje me fireplace elektronike simuluese

  Decorating Decorative simulation fireplace is more prominent and popular. It simulates the effect of "burning wood" in fireplace to achieve the purpose of house decoration, without heating function. It can be seen in neoclassical style. Advantages of folding simulation fireplace Simulation fireplace does not need to consider the problem of flue. përgjithësisht, there are few buildings with flue space in…
  Read more
 • 13 udhëzime për përdorim të sigurt të vatrave elektronike

  1. The heating element will generate heat rapidly when it is opened. Take care to avoid contact of exposed skin with hot surfaces. During operation of the electric fireplace, the trims around its exit may also become hot. 2. To avoid the risk of fire, keep all materials made of combustible materials (such as furniture, clothes, bedding, pillows and curtains)...
  Read more
 • 10 avantazhet e zgjedhjes së fireplace elektronik

  1. no smoking Wood Burning Fireplaces release carcinogens and harmful gases, such as carbon dioxide and carbon monoxide. Breathing in these fumes can be dangerous for your family and pets. Even if you switch to dry logs that produce more heat and less smoke, they will still produce harmful fumes, reducing your home air quality. However, the emission of electric…
  Read more
Enquiry TANI